Проповіді

    Підбірка проповідей Преосвященного Антонія, митрополита

    Бориспільського Броварського  в аудіоформаті та текстовому вигляді.

  

 

 


Митрополит Антоній: Бійтеся відпасти від Церкви, яка є Стовпом і Утвердженням Істини (+відео)

Митрополит Антоній: Бійтеся відпасти від Церкви, яка є Стовпом і Утвердженням Істини (+відео)Керуючий справами Української Православної Церкви митрополит Бориспільський і Броварський Антоній дав відповіді на актуальні питання щодо останніх церковних ініціатив влади.

Митрополит Онуфрій - викладачам і студентам: Треба вчитися правильно жити і не звертати зі шляху істини

Митрополит Онуфрій - викладачам і студентам: Треба вчитися правильно жити і не звертати зі шляху істини Всі ми є студентами великої духовної школи, якою є світ і це земне життя: треба вчитися правильно жити і не звертати зі шляху істини. Про це сказав Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій сьогодні, у перший день навчального року, звертаючись до студентів Київських духовних шкіл та викладачів, повідомляє Центр інформації УПЦ.

Почему праздник Троицы так важен для православных христиан - Митрополит Антоний (Паканич)

Почему праздник Троицы так важен для православных христиан - Митрополит Антоний (Паканич)Почему этот праздник называют Троицей? Почему он так важен для православных христиан? В этом году Троица совпадает с Днем медицинского работника. Профессии священника и врача часто сравнивают: первый лечит душу, второй – тело. О чем важно помнить тем, кто лечит людей? На вопросы Центра информации Украинской Православной Церкви ответил управляющий делами УПЦ митрополит Антоний (Паканич).

О чем важно успеть рассказать Богу. Проповедь митрополита Антония (Паканича)

О чем важно успеть рассказать Богу. Проповедь митрополита Антония (Паканича)Во вторник первой седмицы Великого поста, управляющий делами УПЦ митрополит Антоний (Паканич) совершил Великое повечерие с чтением Великого канона прп. Андрея Критского в Свято-Преображенском монастыре с. Княжичи Бориспольской епархии.

Видано книгу вибраних проповідей митрополита Антонія (Паканича)

Видано книгу вибраних проповідей митрополита Антонія (Паканича)У світ вийшло зібрання проповідей керуючого справами УПЦ, ректора Київських духовних шкіл митрополита Бориспільського і Броварського Антонія «Всі ми покликані до святості».

Сторінка 1 із 2