БОРИСПІЛЬ. Намісник монастиря на різдвяні свята оголосив про початок благодійного проекту "Відкрите серце" для знедолених людей міста

БОРИСПІЛЬ. Намісник монастиря на різдвяні свята оголосив про початок благодійного проекту Намісник чоловічого монастиря на честь ікони Божої Матері "ЖИВОНОСНЕ ДЖЕРЕЛО" міста Борисполя  архімандрит Спиридон (Ходанич) привітав знедолених людей міста з Різдвяними святами. Звертаючись до присутніх, отець Спиридон наголосив на тому, наскільки важливо бути саме духовно багатою людиною, та не забувати дякувати Богу щодня, не зважаючи на різні важкі обставини життя.

Хочеться звернути увагу, що ніхто з присутніх навіть не очікував, що з ними будуть про щось говорити, а тим паче вітати подарунками. Тому деякі з присутніх не стримали сліз та слів безмежної вдячності. Намісник монастиря сповістив присутнім радісну звістку про те, що чоловічий монастир на честь ікони Божої Матері "ЖИВОНОСНЕ ДЖЕРЕЛО" продовжуючи регулярно допомагати продуктами харчування, одягом та матеріальними коштами всім постраждалим від  воєнних дій на сході нашої країни, розпочинає новий благодійний проект для знедолених людей міста Борисполя: "ВІДКРИТЕ СЕРЦЕ". Відтепер монастир з Божою допомогою буде годувати всіх знедолених людей.