ПОДІЛЛЯ. На території храму Покрова Божої Матері працює багатоденний церковний табір відпочинку

ПОДІЛЛЯ. На території храму Покрова Божої Матері працює багатоденний церковний табір відпочинкуВже традиційно кожного літа в селі Поділля на території храму Покрова Божої Матері працює багатоденний церковний табір відпочинку. Діти різних вікових груп розпочинають день молитвою і ранковою зарядкою. Далі відбуваються цікаві ігри, естафети, театральні постановки, різноманітні майстер-класи (кулінарний, музичний, туристичний, випалювання по дереву). Коли вже всі натомлені і дуже хочеться їсти, вихор дітей ласує чаєм та солодощами, які готують для них прихожанки храму.

18 червня 2016 року в переддень свята Пресвятої Трійці радість відпочинку в таборі розділили благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко), диякон Симеон Шиян та голова сільської ради с. Поділля Бойко Павло Михайлович.

Щодня учасникам пропонуються цікаві творчі завдання. Цього разу усі виготовляли «родинні квітки» з написами на пелюстках імен своїх рідних: живих і спочилих. Опісля їх об’єднали в загальну галявину, як символ єдності родин, що живуть у Бозі. Квітку, яку виготовив о. Назарій, діти подарували йому на згадку про табір.

На майстер-класі цього дня всі навчилися готувати «веселі бутерброди». Перед трапезою отець благочинний розповів про свято П’ятидесятниці. Наостанок гості слухали пісні, що звучали під гітару. Дуже помітно, що в гурті діти стають веселішими, проявляють такі вміння, про які раніше і не здогадувались.

В кінці свого візиту о. Назарій благословив кожного учасника літнього табору.

Коли найменших відпочиваючих батьки забрали додому, старші дівчатка допомогли прибрати у храмі та прикрасити ікони квітами, що їх вранці принесли в церкву.

Подяка Богові за чудово проведений день.