РУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людей

РУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейБроварський районний територіальний центр соціального обслуговування організував благодійний обід для стареньких та немічних людей біля Миколаївський храму села Русанів Броварського району.

До організації благодійного заходу долучилися благодійники, підприємці, сільський голова та священики - настоятель Миколаївський храму в селі Русанів протоієрей Григорій Сірук і настоятель Михайлівського храму в селі Світильня Броварського району ієрей Максим Молотков. Перед благодійною трапезою священники звершили молебень у храмі.

 РУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людейРУСАНІВ. Священики взяли участь в організації благодійного обіду для стареньких та немічних людей