КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастирі

КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастирі19 серпня, в день Преображення Господнього Спасо-Преображенський монастир відзначив своє престольне свято.

Напередодні свята було відслужено Всенічне бдіння в Свято-Іоанно-Предтеченськім храмі, яке очолив благочинний монастиря архімандрит Іларіон (Кострець) в співслужінні духовенства святої обителі.

В сам день свята в обителі було відслужено ранню та пізню Літургії, а також на площі біля храму «Живоносне Джерело» було звершено чин малого освячення води.

Ранню Літургію в Свято-Предтеченському храмі очолив намісник монастиря архімандрит Софроній (Шинкаренко) в співслужінні братії монастиря в священному сані. По її закінченні відбулось освячення плодів.

Другу святкову Божественну Літургію в Спасо-Преображенському соборі з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, очолив вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій.

Йому співслужили благочинний монастиря архімандрит Іларіон (Кострець) та духовенство монастиря.

Після заамвонної молитви було звершено хресний хід, після чого єпископ Амвросій звершив традиційний для цього дня чин освячення плодів нового урожаю.

Його Преосвященство єпископ Амвросій привітав усіх зі святом та преподав святительське благословення. Отець Іларіон щиро подякував від імені намісника монастиря владиці Амвросію за святкове богослужіння.

 КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Преображення Господнього в Спасо-Преображенському монастирі

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31