У Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкіл

У Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкіл7 січня 2019 року, в Святий день Світлого Різдва Христового, по благословенню Високопреосвященішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського, у Першому Вишгородському благочинні вже вкотре відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкіл Вишгородського благочиння.

Понад сто дітей з недільних шкіл, а також їхні батьки, вихователі та мешканці міста Вишгорода зібралися в гостинному залі Будинку культури «Енергетик».

Святковий захід було організовано благочинним Першого Вишгородського благочиння прот.Димитрієм Денисенко спільно з  викладачами недільних шкіл.

Різдвяний виступ став доброю традицією для міста. Юні учасники фестивалю раділи і переживали перед виступом. 

Було багато різних музичних номерів і літературних композицій, прекрасних танців. Діти, немов Ангели, передали нескінченну радість про те, що народився в світ Спаситель, даючи можливість дорослим всім серцем відчути світло, добро і любов, які несе для всі це велике свято.

Зі сцени звучали різдвяні колядки та святкові пісні у виконанні присутніх дітей. Вже не перший рік були виконані колядки нашими друзями - дітками недільної школи Богоявленського храму міста Києва.

Родзинкою фестивалю стала відома мелодія, яка довгі роки слугувала заставкою у відомій телепередачі «У світі тварин». Насправді це фрагмент  кантати « «Різдво Господнє» - «Паломництво» аргентинського композитора Аріеля Раміреса.

Так що в атеїстичні часи, наші батьки, бабусі і дідусі , слухаючи початок відомої передачі, не знаючи того слухали музику присвячену Різдва Христову.

Дивовижно, як піклується Господь про нас і знаходить шляхи бути присутнім серед нас навіть тоді, коли ми відмовляємося від нього, як це було в безбожний час. Саме цю пісню мовою оригіналу виконали учні Недільної школи м. Вишгорода.

Приємним сюрпризом став театр тінейз постановою «Різдвяний вертеп» класу Недільної школи.

Прекрасне виконання і щирість почуттів виступаючих діток неодноразово під час пвистави викликали посмішки радості на обличчях глядачів та оплески. Приємно було спостерігати за тим, з яким бажанням, радістю та щирістю доносили глядачам і слухачам Різдвяну вістку наші діти.

Після закінчення фестивалю в урочистій обстановці отець благочинний нагородив виступаючі колективи пам'ятними грамотами-подяками.

Отець Димитрій сердечно подякував дітям, викладачам недільних шкіл  і духовенству благочиння за ту радість, яку вони подарували всім присутнім, і побажав їм духовного зростання, усім зберігати тепло в домах і перш за все зігрівати один одного теплотою своїх сердець і Різдвяної радості

У холі Будинку культури на накритих столах дітей чекали різдвяні солодки подарунки та частування, а на дворі смачна святкова кутя. Всі ми дуже сподіваємося що цей фестиваль залишить в душах дітей світло добра і радості та на все життя залишить  добрі та приємні спогади. 

Христос народився!

Славімо Його!

 
 
 
 
 
 
 
 У Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкілУ Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкілУ Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкілУ Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкілУ Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкілУ Першому Вишгородському благочинні відбувся Різдвяний фестиваль недільних шкіл
March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31