Недільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого Миколая

Недільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого Миколая19 грудня в Свято-Георгієвському храмі с. Заворичі Броварського району відбулося дитяче свято на честь Святого Миколая. 

Силами недільної школи було підготовлено літературно-театральну виставу про життя та чудеса Святого Миколая. Глядачі, діти та батьки села Заворичі дізналися про те, чому Святого Миколая називають Угодником, Святителем, Чудотворцем; чому саме до Святого Миколая моляться в дорозі, в суді, на морі, при неврожаї; чому саме на це Свято дітлахи чекають на подарунки.

Всі, і діти, і дорослі, прониклися атмосферою грядущого свята Різдва Христового. Наприкінці свята всі маленькі глядачі та виконавці отримали солодкі подарунки.

Недільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого Миколая

Недільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого МиколаяНедільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого МиколаяНедільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого Миколая

Недільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого МиколаяНедільна школа села Заворичі презентувала літературно-театральну виставу про Святого Миколая