ЯГОТИН. Молитва молоді до Бога – найкраща шана. Поминальні дзвони по загиблих героях-чорнобильцях

ЯГОТИН. Молитва молоді до Бога – найкраща шана. Поминальні дзвони по загиблих героях-чорнобильцях26 квітня, у храмі Великомученика і Цілителя Пантелеімона м. Яготин благочинний Яготинського району протоієрей Рустік Романій відправив панахиду за загиблими учасниками ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Присутня молодь вшанувала загиблих молитвою та запаленими свічками від благодатного вогню.

Після панахиди відбулася зворушлива акція «Задзвони в дзвін по загиблим героям». Дітям, на знак вшанування пам’яті загиблих, було довірено почесне право вдарити у церковні дзвони 28 разів (за кількістю років, що минули з дня аварії на Чорнобильській АЕС).

Звертаючись до присутніх, благочинний зазначив, яке важливе значення має залучення дітей до вшанування героїв, які віддали своє життя заради інших. Нехай поминальний дзвін, який пролунав у неділю 26 квітня, стане уроком пам’яті для всіх нас.

ЯГОТИН. Молитва молоді до Бога – найкраща шана. Поминальні дзвони по загиблих героях-чорнобильцяхЯГОТИН. Молитва молоді до Бога – найкраща шана. Поминальні дзвони по загиблих героях-чорнобильцях