Кадрові зміни в Березанському благочинні

Кадрові зміни в Березанському благочинніЗ благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, 8 червня на свято П'ятидесятниці у Благовіщенському храмі м. Березань була відслужена Божественна Літургія. Святкове богослужіння очолив секретар Бориспільської єпархії прот. Костянтин Пилипчук. Йому співслужили благочинний Березанського округу та клірики храму.

Згідно з богослужбовим уставом після Літургії відслужено велику вечірню з особливими колінопреклонними молитвами.

З благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, прот. Костянтин Пилипчук зачитав укази про звільнення архім. Анастасія (Пономаренка) з посад настоятеля Свято-Благовіщенського храму м. Березань і благочинного Березанського округу та призначення на ці посади випускника Київської духовної академії ієром. Назарія (Омеляненка).

Прот. Костянтин висловив подяку отцю Анастасію за понесені труди перед Православною Церквою, а новопризначеному настоятелю побажав мудрості і Божого благословення в сумлінному несінні відповідального церковного послуху.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

УКАЗ архімандриту Анастасію (Пономаренку) про звільнення з посади настоятеля, з посади благочинного та з посади голови єпархіально відділу

УКАЗ архімандриту Анастасію (Пономаренку) про почислення за штат Бориспільської єпархії

УКАЗ ієромонаху Назарію (Омеляненко) про прийняння в клір Бориспільської єпархії та призначення настоятелем

УКАЗ ієромонаху Назарію (Омеляненко) про призначення благочинним храмів Березанського благочиння

 

Кадрові зміни в Березанському благочинніКадрові зміни в Березанському благочинніКадрові зміни в Березанському благочинніКадрові зміни в Березанському благочинні

Кадрові зміни в Березанському благочинні

Кадрові зміни в Березанському благочинніКадрові зміни в Березанському благочинні

Кадрові зміни в Березанському благочинні

Кадрові зміни в Березанському благочинні

 Кадрові зміни в Березанському благочинні