ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей

 ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областейБлизько 70 сімей, які втекли недавно зі Слов'янська, отримали притулок у Вишгородському районі, але при цьому залишилися навіть без найнеобхідніших речей - їжі та одягу.

Парафіями благочиння з благословення правлячого архієрея організовано збір гуманітарної допомоги: засобів гігієни, побутових предметів, продуктів харчування. Парафіяни принесли на пункти збору приходів продукти, дитяче харчування, одяг, побутову хімію, дитячі речі, підгузники та інші необхідні речі.

Сьогодні парафії благочиння зібрали першу машину гуманітарної допомоги. На прохання адміністрації району біженцям були передані товари першої необхідності безпосередньо в місця розміщення біженців і в пункт збору гуманітарної допомоги міста.

Зараз потрібно як ніколи, за словом Божим, проявляти турботу про тих, хто страждають, і свідчити про свою віру через справи милосердя (Лк.3: 11, Иак.2: 14). Євангеліє закликає нас бути милосердними до всіх, як милосердний Отець наш Небесний (Лк.6: 36).

Збір гуманітарної допомоги на парафіях благочиння триває.

 ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей ВИШГОРОД. Парафіяни передають гуманітарну допомогу біженцям із Донецької та Луганської областей

 

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31