БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства

БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства19 вересня 2014 року з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, в Свято-Михайлівському храмі міста Березані була звершена Божественна Літургія, яку очолив настоятель храму та духівник Березанського благочиння протоієрей Петро Красножон у співслужінні благочинного ієромонаха Назарія (Омеляненка) та чисельного запрошеного духовенства.

За богослужінням лунали молитви про мир у нашій державі, про видужання всіх, хто потрапив до лікарень, захищаючи Батьківщину, та вічний спокій, загиблим у братовбивчій брані. Після Літургії було звершено хресний хід довкола церкви. Вкінці богослужіння до духовенства та прихожан звернувся благочинний ієромонах Назарій з проповідю, в якій акцентував увагу на особливій допомозі архістрагтига Михаїла – першого борця за Істину та призвав усіх трезво мислити в будь-яких обставинах та триматися Істини, не зважаючи ні на які спокуси.

Після богослужіння відбулися збори духовенства Березанського благочиння, на яких священники обговорили ситуацію, котра склалася довкола Свято-Троїцької парафії села Пасічна Баришівського благочиння, та окреслили коло завдань на найближчий час.

БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства

БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенстваБЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства

БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства

БЕРЕЗАНЬ. У день свята Чуда архістратига Божого Михаїла в Хонах відбулося спільне богослужіння та збори духовенства