БЕРЕЗАНЬ. Соборне служіння та річний звіт настоятелів парафій Березанського благочиння

БЕРЕЗАНЬ. Соборне служіння та річний звіт настоятелів парафій Березанського благочиння18 грудня 2014 року в день пам’яті преподобного Савви Освяченого у Свято-Благовіщенському храмі міста Березань була звершена Божественна Літургія, котру очолив благочинний ієромонах Назарій (Омеляненко) у співслужінні духовенства Березанського благочиння.

Після Літургії отець Назарій звернувся до віруючих із проповіддю, в якій розповів про подвижницьке життя преподобного Савви, та звернув увагу на подвиг кожного християнина в період Різдвяного посту.

Після богослужіння у приміщенні бібліотеки Свято-Благовіщенського храму пройшли збори духовенства, на яких були заслухані звіт благочинного про діяльність Березанського благочиння в 2014 році та звіти настоятелів парафій.

Священнослужителі поділилися досвідом в організації приходського життя в сучасних соціальних умовах та висловили своє бачення щодо розвитку парафій у наступному році. На завершення священники обговорили питання організації проведення дитячих заходів до Дня святого Миколая та Різдва Христового на кожному приході благочиння.