ВИШГОРОД. Різдвяні зустрічі після Божественої Літургії

ВИШГОРОД. Різдвяні зустрічі після Божественої Літургії7 січня 2015 року в районному будинку культури «Енергетик» відбувся благодійний виступ Недільної школи храму святих Бориса та Гліба в м.Вишгород.

Багато прихожан храму та мешканців міста Вишгород прийшли подивитись на святковий виступ Недільної школи.

Свято розпочалось з благословення благочинного Першого Вишгородського благочиння прот. Димитрія Денисенко та загальним хоровим співом тропаря Різдва Христового «Різдво Твоє Христе Боже наш».

Першими виступили найменші вихованці недільної школи діточки 2,5- 5 рочків. Діточки розповідали різдвяні віршики, виконали святковий танок та весело заспівали різдвяну пісеньку «Бім бом».

Середня група недільної школи 6-8 років підготувала святкову композицію «Різдвяна ялинка». Діточки розповіли всім, як шанують Бога та готуються до Різдва.

Ну і на останок глядачі з захопленням подивились виступ старшої групи Недільної школи дітей 9-12 років «Подарунки на Різдво» в якому дітки розповіли, що самий головний подарунок - це зробити добру справу і допомогти тому, хто цього дуже потребує. І тоді дійсно в серці поселяється Господь і ми маємо таку радість яку не можна отримати не від яких матеріальних подарунків. А також заспівали різдвяні колядки.

«Христос народився» - вітали діти і всі присутні радісно відповідали «Славімо Його». Всі присутні були дуже вдячні благочинному та Недільній школі за святковий концерт в якому діточки так радісно прославили Христа та ще й розповіли що самий головний подарунок - це допомогти тому, хто потребує.

Після святкового концерту відбулася святкова трапеза та благочинний привітав кожну дитину і подарував різдвяний подарунок.

Веселі та щасливі дітки виходили цього дня з церкви. Сподіваємось вони завжди матимуть в своєму серці радість зустрічі Бога.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31