ЗАВОРИЧІ. Юні парафіяни відвідали спектакль "Поліанна" в столичному Театрі юного глядача

ЗАВОРИЧІ. Юні парафіяни відвідали спектакль 17 січня 2015 року юні парафіяни Свято-Георгієвської парафії с. Заворичи Другого Броварського благочиння здійснили поїздку до Києва. Діти відвідали головну ялинку на Софієвській площі міста, завітали до пам'ятника Св. княгині Ольги, прогулялися святковими вулицями. Головною подією вечора став перегляд вистави "Поліанна" в Театрі юного глядача.

Створений за одноіменним твором Елінор Портер, спектакль розповідає про наповнене пригод життя маленької сироти, дочки пастора,  Поліанни. Одинадцятирічна дівчинка, яка опинилася серед зовсім непривітних та часом байдужих людей, не втрачає віри в Бога та відчайдушно виконує заповіт батька - нести радість та радіти кожній хвилині життя, навіть якщо це і дуже важко. Її відвертість та щирість розтопить крижані серця багатьох. Та,коли сама Поліанна опиниться в настільки складній ситуації,що вже радіти не зможе - на поміч їй прийдуть всі, кому вона так щиро відкрила шлях до відчуття радості життя.

Ми ще раз переконалися,що недаремно всі білети на цю виставу викупаються вже за місяць. Спектакль має великий виховний вплив та може стати в нагоді для вихованців недільних шкіл.

ЗАВОРИЧІ. Юні парафіяни відвідали спектакль

ЗАВОРИЧІ. Юні парафіяни відвідали спектакль