БАРИШІВКА. Благочинний освятив автомобіль і провізію, що відправляється в зону АТО

БАРИШІВКА. Благочинний освятив автомобіль і провізію, що відправляється в зону АТОБуремний 2014 рік приніс багато смутку на нашу землю і початок нового року знову сповнений трагічними подіями. Та це не час опускати руки, піддаватися панічним настроям та впадати у розпач. Це - найоптимальніший час для єднання, згуртованості, акумуляції всіх доступних ресурсів, щоб цим самим допомогти воїнам–захисникам, які вже майже рік обороняють Схід України від того, що ми називаємо - злом, насильством і терором.

 Баришівчани не можуть залишатись осторонь, особливо коли наші земляки знаходяться на передовій.

За підтримки місцевої громади, організації місцевої самооборони «СОБР», Бориспільсько-Баришівського об’єднаного місцевого військового комісаріату, небайдужих баришівчан, вже сьогодні в зону АТО вирушив відремонтований автомобіль УАЗ та провізія.

Благочинний Баришівського округу прот. Любомир Біляк звершив чин освячення автомобіля, благословив і сказав напутнє слово, подарував молитвослов православного воїна, іконку святого Миколая, хрестик воїну-земляку 34 МПБ «Батьківщина» Анатолію Дронгалю, який знову вирушає у зону АТО. В свою чергу Анатолій Дронгаль подякував всім присутнім за допомогу і сказав, що зараз важлива будь-яка допомога, найдрібніша, бо саме з кожної найменшої крупинки, крихти, ниточки, кожної молитви, заклику до Всевишнього про мир та спокій, сплітається той міцний канат, що консолідує українців.

БАРИШІВКА. Благочинний освятив автомобіль і провізію, що відправляється в зону АТОБАРИШІВКА. Благочинний освятив автомобіль і провізію, що відправляється в зону АТО


фото та текст К.Біляк