ВИШГОРОД. Сповідь та збори духовенства Вишгородського району

ВИШГОРОД. Сповідь та збори духовенства Вишгородського району25 березня 2015 року по благословенню митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, керуючого Бориспільською єпархією, у Борисоглібському храмі міста Вишгорода відбулася Літургія Передосвячених Дарів та загальна сповідь духовенства 1-го та 2-го Вишгородського благочинь. Очолив службу благочинний 1-го Вишгородського благочиння протоієрей Димитрій Денисенко, якому співслужив благочинний 2-го Вишгородського благочиння протоієрей Олександр Стасів та духовенство Вишгородського району.

Служба пройшла особливо молитовно. На Літургії все духовенство прийняло участь у таїнстві сповіді, де душа кожного очищається від своїх гріхів, якщо людина підходить до таїнства з увагою та Страхом Божим. Загальну сповідь Вишгородського району прийняв духівник протоієрей Георгій Бойко.

Також на Літургії все духовенство молилось за Україну, за мир, спокій та порозуміння між українцями. Святі Борис та Гліб, покровителі міста Вишгорода, тисячоліття пам’яті яких відзначається у 2015 році, є особливими молитовниками за український народ перед престолом Божим. Вони власним прикладом показали шлях до об'єднання нашої країни. Сподіваємось, що їхнім заступництвом, молитвами духовенства та мирян наступить мир на нашій рідній землі.