БЕРЕЗАНЬ. Пам’ять про загиблих воїнів буде в нашому серці вічно...

БЕРЕЗАНЬ. Пам’ять про загиблих воїнів буде в нашому серці вічно...Реалії сьогодення змушують нас замислитись над цінністю людського життя та мирного неба над головою. Ніщо так не єднає людей, як спільна молитва та пережитий біль. Тому заупокійна молитва в наш час звучить особливо благоговійно та зворушливо. В ці зворушливі вечірні години кожна людина згадує події 70-ти річної давнини та з вдячним серцем несе лампадку до пам’ятника загиблим воїнам.

Біля Вічного вогню у творах видатних українських письменників та митців науки звучать похвальні гімни загиблим воїнам та їх матерям. Серце кожної людині, яка присутня на днях пам’яті минулих боїв і перемог стискається від болю та вдячності… Навіть маленькі діти стоять завмерши, віддаючи шану героїчним дідам та прадідам і, також, тим, хто в новій історії України не жаліє свого життя за життя своїх ближніх.

З глибоким переживанням та турботою за упокій полеглих у минулому та за тих воїнів, хто помирають зараз на Сході України помолились священики Березанського благочинія в місті Березань, в селах Недра, Коржі, Семенівка, Яблуневе, Бзів, Борщів, Садове, Лехнівка, Подділля на заупокійних службах, які всечесні отці відслужили на урочистих заходах 8-9 травня 2015 року біля скорботних пам’ятників Другої світової війни. Нехай пам’ять про загиблих воїнів буде в нашому серці вічно. А тих ветеранів, які дожили до 70-ї річниці перемоги у страшній війні кожен священик привітав теплим словом та побажанням душевного та тілесного здоров’я.