БРОВАРИ. Пройшло зібрання духовенства Першого Броварського благочиння

БРОВАРИ. Пройшло зібрання духовенства Першого Броварського благочиння11 липня з благословення Високопреосвященнійшого Антонія Митрополита Бориспільського і Броварського в храмі святих апостолів Петра і Павла міста Броварів  відбулося зібрання духовенства Першого Броварського округу. Очолив засідання благочинний протоієрей Олександр Левчук.

Основним питанням, яке обговорювалося на засіданні, була підготовка до заходів, присвячених відзначенню 1000-річчю кончини святого рівноапостольного великого князя Володимира.

Нагадаємо, що 27-28 липня у місті Києві пройдуть ювілеййні заходи. 27 липня о 14:00 відбудеться молебень на Володимирській гірці. Після молебню пройде хресний хід від Володимирської гірки до Києво-Печерської Лари, де о 17:00 буде звершено Всенічне бдіння на площі, біля Успенського собору. 28 липня також на площі о 9:00 буде звершено Божественну літургію. Особливістю святкувань стане присутність на богослужіннях шанованих всім православним світом святинь — ікон Божої Матері — «Касперівської», «Святогірської», «Охтирської», «Почаївської», «Зимненської», «Піщанської» та «Призри на смирення».