ВИШГОРОД. Недільна школа Борисоглібської парафії попросила в Бога благословення на навчання

ВИШГОРОД. Недільна школа Борисоглібської парафії попросила в Бога благословення на навчання30 серпня 2015 року після Божественної Літургії дітки Борисоглібського приходу міста Вишгорода отримали Боже благословення перед початком нового навчального року.

Молебень відслужив настоятель храму святих Бориса та Гліба протоієрей Димитрій Денисенко у співслужінні духовенства храму. Разом із настоятелем молилися більше 150 діточок недільної школи разом із батьками. Учасники молебню просили Божої допомоги в осягненні доброго і корисного для душі вчення та про вчителів, важливість праці яких важко переоцінити. Під час молебню отець Димитрій сказав, що якщо є труднощі в навчанні протягом навчального року - потрібно обов'язково звертатися до святого Нестора Літописця, свв.Бориса та Гліба, прп.Сергія Радонежського, святого Миколая, а також до свого святого небесного покровителя.

Після закінчення молебню в недільній школі відбулися батьківскі збори, на яких викладачі та батьки підсумували проведення літніх канікул та обговорили плани на новий навчальник рік. В новому навчальному році дітей розподілили за 5 класів із відповідними програми, а для випускників додалися заняття в молодіжному хорі.