ВИШГОРОД. У недільній школі Борисоглібського храму провели День відкритих дверей і День іменинника

ВИШГОРОД. У недільній школі Борисоглібського храму провели День відкритих дверей і День іменинника6 вересня 2015 року після Божественної Літургії в рамках святкування тисячоліття подвигу князів страстотерпців Бориса і Гліба з благословення керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського і Броварського Антонія для вихованців недільної школи Борисоглібського храму м.Вишгорода вчителі організували та провели День відкритих дверей і День іменинника.

Оскільки розпочався новий навчальний рік, наставники та батьки вирішили влаштувати для діточок свято. Вони зібрали всіх у Великому класі і розповіли про те, як важливо бути зразковим християном, дотримуватися правил поведінки Недільної школи і любити ближнього. Потім молодші дітки відгадували православні загадки і співали пісні про дружбу. І,наостанок, учні Недільної школи привітали і подякували настоятелю храму протоієрею Димитрію. А він подарував кожній дитині ікону Пресвятої Богородиці іменовану «Прибавление ума» і благословив і просив молитися в радощах і труднощах у навчанні.

Свято продовжилося привітанням літніх іменинників. Всі заспівали для них Многая літа, а настоятель благословив кожному цінні подарунки.

Під кінець свята всіх пригостили смачними солодощами. Гарний настрій та посмішки супроводжували діток протягом всього святкування.