СУХОЛУЧЧЯ. У парафії представлено нового настоятеля

СУХОЛУЧЧЯ. У парафії представлено нового настоятеля27 вересня 2015 року в день свята Воздвиження Хреста Господнього по благословенню митрополита Антонія, керуючого Бориспільською єпархією в с.Сухолуччя Вишгородського району Київської області відбулось представлення настоятеля храму на честь Казанської ікони Божої Матері ієр. Олександра Валерко.

Після Божественної Літургії був відслужений молебень на чолі з благочинним Першого Вишгородського церковного округу прот.Димитрієм Денисенком у сослужінні виконуючого обов'язки настоятеля храму прот. Миколая Горюнова та новопризначеного ієрея Олександра Валерка.

Після закінчення молебня благочинний поздоровив громаду храма з величним святом Воздвиження та побажав помочі Божої у несенні свого життєвого хреста кожним християнином та розповів історію свята. Також зачитав громаді Указ Високопреосвященішого Владики Антонія про призначення настоятеля та вручив його ієрею Олександру.

Прот.Миколай Горюнов сказав слова подяки громаді села на чолі з головою сільради с.Сухолуччя за добре християнське відношення та побажав новопризначенному настоятелю ієр.Олександру доброго служіння на славу Православної Церкви. У відповідному слові ієрей Олександр обіцяв бути старанним, уважним священником та висловив сподівання на добре взаєморозуміння. Голова сільради Оксана Василівна також сказала, що всі мешканці села дійсно полюбили прот.Миколая Горюнова, бажають йому всяких благ на його основному місці служіння, просять не забувати та приймати участь у спільній молитві у дні великих свят.

На закінчення всі разом проспівали многая літа.