ЗАЗИМ'Є. Почалися заняття в Зазимській недільній школі

ЗАЗИМ'Є. Почалися заняття в Зазимській недільній школіУ неділю, 4 жовтня розпочала свою роботу недільна школа Свято-Воскресенського храму села Зазим'є Київської області. Під час Божественної літургії діти причастилися святих Тіла і Крові Христових, а після богослужіння всі діти разом із батьками взяли участь в офіційному відкритті нового навчального року.

На початку заходу з привітним словом виступили директор школи протоієрей Анатолій Слинько та завуч Тетяна Федорівна Суворіна. Почалися заняття відкритим показовим уроком з хореографії, на якому старанні учні показали те, чого навчилися протягом літніх канікул. Взагалі до навчання в недільній школі записалося більше 40-ка дітей. Діткам, що прийшли до школи вперше подарували настінну православну абетку. У цьому навчальному році дітей поділено на 3 вікові групи: підготовча (діти з 4 до 6 років), молодша (діти з 7 до 10 років) та старша (діти з 10 до 13 років), з якими працює корпорація професійних викладачів.

У програму навчання крім основних предметів - Закону Божого, віровчення, Священного Писання - входять також додаткові - співи, драматургія (підготовка вистав до великих церковних свят), хореографія (розвиток музичного слуху, координації, гнучкості, формування гарної постави), арт-терапія (уроки малювання з педагогом-психологом), школа майстерності (вироби своїми руками, ліплення, аплікації, декупаж і ін.), англійська мова.

Заняття проходять у приміщенні Духовно-просвітницького центру, що діє при Свято-Воскресенському храмі села Зазим'є.