ОСЕЩИНА: Відбулися збори другого Вишгородського благочиння

ОСЕЩИНА: Відбулися збори другого Вишгородського благочиння4 жовтня відбулося чергове зібрання священнослужителів 2-го Вишгородського Благочинния Бориспільської єпархії УПЦ. Збори провів благочинний протоієрей Олександр Стасів.

Причиною проведення зборів стала низка питань пов'язаних із звітністю відділів благочиння по проведенню заходів, виконаним роботам в розрізі призначення кожного відділу.

Обговорювалися останні негативні події, пов'язані із захопленнями храмів УПЦ Тернопільської обл., причини цих подій.

Були розглянуті питання підготовки храмів до зимового періоду, стану дозвільної документації на будівлі та землю парафій.

Благочинный акцентував увагу настоятелів парафій на роботі з молоддю, військовослужбовцями, надання допомоги, матеріальної та моральної сім'ям загиблих військовослужбовців, переселенцям зі східних регіонів України, а також малозабезпеченим.

Були підняті питання більш активної участі окремих парафій у висвітленні подій з життя парафії на сторінках сайту 2-го Вишгородського Благочинния http://spyridon.church.ua.

Принято рішення про проведення 14 жовтня ц. р. соборного богослужіння священнослужителів благочинния у храмі Покрови Пресвятої Богородиці с. Воропаево, здійснення Хресного Ходу на честь цього свята та вчинення в цей же день панахиди за спокій спочилого рік тому протоієрея Георгія Смирнова, будівельника і колишнього настоятеля храму на честь Свт. Миколи с. Жукин.

Активно обговорювалися питання парафіяльного життя, участь жителів сіл у богослужіннях, проблеми на парафіях та шляхи їх подолання.

ОСЕЩИНА: Відбулися збори другого Вишгородського благочинняОСЕЩИНА: Відбулися збори другого Вишгородського благочиння

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31