ОСЕЩИНА. Відбулися збори духовенства Другого Вишгородського округу

ОСЕЩИНА. Відбулися збори духовенства Другого Вишгородського округу8 листопада, з благословення Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського, в храмі Святителя Спиридона с.Осещина, відбулися збори священства 2-го Вишгородського благочиння. Благочинний протоієрей Олександр Стасів висвітлив духовенству всі поточні питання, які піднімалися і обговорювалися Зборами Єпархіальної ради 4 листопада поточного року під головуванням керуючого справами УПЦ митрополита Бориспільського та Броварського Антонія.

Благочинний особливу увагу звернув на інформаційну роботу в мережі інтернет, різних православних друкованих виданнях кожним приходом благочиння, своєчасне висвітлення всіх подій життя кожної громади. Було запропоновано організувати передплату в благочинні «Церковної Православної Газети», можливість її підписки для незаможних за рахунок коштів парафій.

На зборах були порушені питання церковної дисципліни. Всі настоятелі храмів благочиння повідомили про останні події в житті парафії, про стосунки з керівництвом органів державної влади на місцях.

Також протоієрей Олександр Стасів звернув особливу увагу священнослужителів на ті завдання, які ставить перед нами Церква, а саме, соціальне служіння, активну участь священства у заходах по роботі з молоддю, військовослужбовцями, переселенцями з східних регіонів, малозабезпеченими.

Благочинний протоієрей Олександр Стасів в черговий раз звернув увагу всіх на наявність дозвільної документації на церковні будови, і на землю, на підготовку будівель церков до зимового періоду.

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31