ВИШГОРОД. Милосердя з Різдвяною зірочкою

ВИШГОРОД. Милосердя з Різдвяною зірочкоюПо благословенню Високопреосвященішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського в рамках соціального проекту «Від серця до серця» 8 січня 2016 року дітки недільної школи храму святих Бориса та Гліба на чолі з настоятелем прот.Димитрієм відвідали з Різдвяним привітанням мешканців Вишгородського району з обмеженими можливостями та дітей без батьківського піклування.

Зокрема дітки принесли світло Різдвяної зірки в Вишгородський районний будинок престарілих, Лютіжський реабілітаційний центр та сиротинець «Любисток» в селищі Нові Петрівці.

До цього візиту діточки готувалися зазделегідь приготували святкову програму, добрі слова та власноруч виготовили різдвяних ангелочків.

І сталося диво - ці радісні різдвяні вогники, які дітки принесли в своїх серцях, засвітили також світлячки в очах та серцях тих людей, котрим дітки подарували цих незатійливих різдвяних ангелочків із добрими словами. Але і дітки в цьому уроці милосердя також отримали ще більшу духовну радість. Скількі вдячності було в очах всіх людей котрих поздоровляли дітки і самі учні ще довго перебували під враженням того милосердя Божого-люблячі батьки, здоров’я- яке вони мають кожен день і не завжди цінують.

З особливою радістю дітки подарували різдвяну виставу діткам, позбавленим батьківської опіки, які перебувають у районному сиротинці.

Благочинний прот.Димитрій також привітав всіх присутніх з Різдвом Христовим та розповів , що це величне свято прийшло до всіх нас і до бідних і до багатих, і до здорових і до немічних, у кожному серці може перебувати Бог, якщо ми маємо таке прагнення. Різдво принесло Спасіння та надію на милість Божу кожному із нас і таку радість, яку не можуть зруйнувати ніякі негаразди нашого життя. Потрібно тільки відкрити та очистити своє серце, щоб там зміг поселитися Бог.

Христос народився! Славімо Його!

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31