Священики 2-го Бориспільського благочиння на Різдво відвідали дітей сиріт, інвалідів та престарілих

Священики 2-го Бориспільського благочиння на Різдво відвідали дітей сиріт, інвалідів та престарілих10 січня в день пам'яті Св. Праведноно Іосифа Обручника та з нагоди Світлого Різдва Христового, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварьського, благочинний Другого Бориспільського округу, архімандрит Феогност (Юраш) у супроводі прот. Сергія Демиденка та прот. Василія Бринзея відвідали у с. Ревне, Бориспільського р-ну, стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян.

Під час зустрічі архімандрит Феогност привітав усіх з великим та радісним святом Різдва Христового. Після вітальної адреси духовенство відвідало з подарунками та колядками людей, які знаходяться у відділенні.

Також в цей день духовенство завітало до дитячого будинку сімейного типу, який знаходиться у с. Ревне, Бориспільського р-ну. Духовенство радо зустрічали 11 вихованців та опікуни Зубчук П. П. та Зубчук В. І. , де після вітання духовенства діткам та вихователям було передані дарунки та солодощі. Благочинний подякував опікунам за їх великий подвиг і побажав їм Божої допомоги у їхній святій справі.

По завершені зустрічі Зубчук П. П. висловив подяку духовенству, за постійну підтримку і пам'ять про їхню родину, а дітки в подяку привітали священників колядками.