КОРЖІ. Вперше у селі відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»

КОРЖІ. Вперше у селі відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!»15 січня 2016 року, в день пам'яті преп. Серафима Саровського, у будинку культури села Коржі Баришівського району вперше відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!». Під час Різдвяного концерту лунали численні вітання жителям і гостям заходу від духовенства, в особі благочинного Березанського округу, ієромонаха Назарія (Омеляненка), настоятеля парафії Преображення Господнього с. Коржі, ієрея Миколая Борисюка, який організував концерт, настоятеля Софроніївської парафії м. Березань протоієрея Олександра Клименка, а також місцевої влади.

У концерті взяли участь учні гуртка «Християнська етика» ЗОШ села Коржі з Різдвяним вертепом та учні 1-4 класів з колядками. Крім того, учні 8 класу, Конончук Карина та Карякін Дмитро порадували присутніх своїми власними віршами на святкову тематику, особливо можна відзначити вірш Дмитра, адже вже 2-е Різдво він святкує не на Донбасі, а на Київщині…

Також з різдвяною колядою виступив місцевий церковний хор парафії Преображення Господнього, церковний хор парафії храму рівноапостольного князя Володимира с. Дернівка та хор випускників Київської духовної академії та семінарії.

Ведучими концерту були настоятель храму Софронієвської парафії м. Березань протоієрей Олександр Клименко та учениця 7 класу Ангеліна Дерикіт, які акцентували увагу присутніх на унікальності та особливості кожного номеру. Одним із таких номерів була пісня, присвячена усім матерям - «Чорнобривці», яку виконав прот. Олександр Клименко, адже роль матерів в нашому житті неможливо переоцінити.

На завершення свята, учні гуртка «Християнська етика» виконали різдвяну пісню «Україна колядує» та побажали усім присутнім щастя та миру на нашій землі.