Священики окропили богоявленською водою Броварську та Яготинську районні лікарні

Священики окропили богоявленською водою Броварську та Яготинську районні лікарні19 січня,  на свято Хрещення Господнього, з благословання благочинного, настоятель Свято-Михайлівської парафіїї села Світильня ієрей Максим Молотков звершив Чин великого освячення води в Броварській районній лікарні. На освяченні співав хор студентів Київської Духовної Академії, по закінченні якого отець Максим нагадав про те, що коли у нас щось болить, то ми звертаємось до лікарів, але не потрібно забувати про нашого Творця - кожне наше життя в Його руках. Господь завжди чує наші прохання, головне щоб вони були щирі, а освячена вода щоб була нам в здоров'я для тіла та очищення душ.

Потім священик окропив священною водою всіх лікарів і хворих у відділеннях хірургії, реанімації, швидкої допомоги, у пологовому будинку. Отець Максим побажав всім Божого благословення, побільше радісних днів лікарям у їхньому служінні людському зоров'ю, швидкого видужування хворим, а в пологовому будинку - побільше радісних криків новонароджених громадян нашої України.

Батюшка дякує за ініціативу поєднання лікувальниці тілесної з лікуванням духовним, головному лікарю ЦРЛ Багнюк Валентину Віталійовичу, його заступникам, завідуючій пологовим будинком та всім лікарям.

Наступного дня, 20 січня у день пам'яті Собору Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, благочинний Яготинського району протоієрей Рустік Романій за згодою головного лікаря Івана Томашовича Шулли, Іорданською водою окропив палати, медпрацівників та хворих Яготинської Центральної Лікарні.

Через проблеми зі здоров’ям пацієнти не мали змоги відвідати богослужіння у храмах, але не залишилися позбавленими можливості скуштувати на Водохреща цілющої води.

Після окроплення кожен отримав ікону Почаївської Божої Матері.

 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31