ВИШГОРОД. У Недільній школі Борисоглібської парафії пройшов відкритий урок

ВИШГОРОД. У Недільній школі Борисоглібської парафії пройшов відкритий урокПо благословенню Високопреосвященнішого Антонія митрополита Бориспільського і Броварського 4 вересня 2016 року для дітей міста Вишгорода та вихованців недільної школи  храму свв. Бориса і Гліба було проведено свято з нагоди початку нового навчального року «День відкритих дверей».

Вчителі організували цікаві ігри і конкурси, в яких прийняли участь близько 70 дітей. У складі чотирьох різновікових команд вихованці виконували різноманітні тематичні і спортивні завдання, допомагаючи один одному. Старші діти піклувались про малечу, а батьки щиро вболівали за команди. Маленькі вишгородці  мали гарну нагоду познайомитися з дітьми, які вже не один рік навчаються у недільній школі та записатися до недільної  щколи. Свято завершились спільною справою – складанням  із  літер слів, з яких діти мали вгадати відоме прислів’я «Хто добро творить, того Бог благословить!».

Конкурси завершились, а свято продовжилось частуванням солодощів і домашнього лимонаду, приготовлених батьками для дітей.  За традицією – спільне фотографування на початку учбового року – діти зібралися на дитмайданчику»Ноїв ковчег» на подвір’ї храму, а також заспівали свою улюблену пісню «Если рядом с тобой друг».

Наприкінці свята кожна дитина отримала безцінний подарунок – книгу настоятеля Борисоглібського храму протоієрея Димитрія Денисенка «Борис і Гліб. Житіє, подвиги, чудеса перших руських святих».

Сподіваємось, що  по молитвам небесних покровителів храму – святих страстотерпців Бориса і Гліба новий учбовий рік у недільній школі буде яскравим і пізнавальним як для дітей, так і для їхніх батьків, а наші дітки ростимуть  добрими православними християнами.