Відбулися збори духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння

Відбулися збори духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння9 березня 2017 року з благословення Його Високопреосвящнества Високопреосвященнійшого Антонія, митрополита Бориспільського та Броварського в Першому Переяслав-Хмельницькому благочинні відбулися сповідь та збори духовенства при Свято-Троїцькому храмі м.Переяслав-Хмельницький.

На зборах духовенства благочинний Першого Переяслав-Хмельницького благочиння архімандрит Ніл(Семенець) проінформував  присутніх про засідання єпархіальної ради Бориспільскої єпархії та надав інформацію стосовно питань розглянутих на єпархіальній раді.

Духовенство благочиння було проінформовано про необхідність переєстрування парафіяльних статутів. Священики заслухали інформацію відповідального по благочинню у справах сім’ї і молоді Зотова Є.Є. стосовно необхідності проведення просвітницької роботи  серед молоді та організації Недільних шкіл для дітей та дорослих.  Крім того отець-благочинний наголосив на необхідності посилення соціального служіння потребуючим людям.