ОСЕЩИНА. Відбулася соборна Літургія духовенства 2-го Вишгородського благочиння

ОСЕЩИНА. Відбулася соборна Літургія духовенства 2-го Вишгородського благочинняСьогодні, 21 березня 2017 року, з благословення Високопреосвященнійшого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського у Храмі на честь Святителя Спиридона Єпископа Триміфунтського Чудотворця відбулася традиційна великопісна спільна сповідь і соборне служіння Божественної Літургії Передосвячених Дарів духовенством 2-го Вишгородського Благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ.

Очолив Божественну Літургію благочинний протоієрей Олександр Стасів у співслужінні з духовенством благочиння.

Після звершення Літургії, відбулося обговорення нагальних питань з життя парафій. Благочинний протоієрей Олександр Стасів довів до відома духовенства інформацію щодо обов’язкової перереєстрації статутів парафій, необхідності наявності у належному стані у всіх парафіях документів на право володіння чи користування земельними ділянками і церковними будовами, документації з ведення обліку.

 У черговий раз було звернуто увагу на проведення просвітницької роботи серед молоді, у навчальних закладах, обов’язкової організації  і функціонування Недільних шкіл для дітей і дорослих, організації проектів соціального служіння з допомоги потребуючим людям.