Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з Пасхою вихованців дитячих будинків та підопічних стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання

Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з Пасхою вихованців дитячих будинків та підопічних стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання17 квітня 2017 року, у Світлий Понеділок, благочинний Другого Бориспільського округу архімадрит Феогност (Юраш) з духовенством округу, з благословення правлячого архієрея, Високопреосвященнійшого Антонія,Митрополита Бориспільського та Броварського, завітали до дитячих будинків сімейного типу, які знаходяться у с. Проців та у с. Ревне, Бориспільського р-ну, та завітали до відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання у с. Ревне.

У с. Проців Благочинного радо зустрічали вихованці родини Колотуші.  Під час зустрічі разом з традиційними Пасхальними дарунками, отець архімандрит привітав велику родину з радісним святом Воскресіння Христового і побажав родині і надалі бути прикладом згуртованості і любові для жителів Бориспільщини. Родина Колотуші подякувала, благочинному Другого Бориспільського округу, архімандриту Фегносту за постійну підтримку і піклування про їхню родину.

У с. Ревне духовенство на чолі з благочинним радо вітали 11 вихованців будинку сімейного типу, та опікуни Зубчук П. П. та Зубчук В. І. , де після вітання духовенства діткам та вихователям було передані дарунки та солодощі.

Благочинний подякував опікунам за їх великий подвиг і побажав їм Божої допомоги у їхньому жертовному служінні. Також отець багочиннний у супроводі прот. Георгія Пилипчука та прот. Доримедонта Іримеску відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного та тимчасового проживання у с. Ревне. Духовенство радо зустріли мешканці та персонал закладу на чолі з завідуючою відділення Сущенко О. М.  отець Феогност привітав всіх присутніх з Великоднем, побажав їм у доброму здоров’ї зустріти ще не одне таке велике свято.  Духовенство відвідало у кімнатах людей, які через фізичні немощі вже не можуть бути присутні на загальній зустрічі зі священнослужителями, поспілкувалися з ними і вручили пасхальні гостинці. Наприкінці зустрічі завідуюча відділення Оксана Миколаівна подякувала о. Феогносту за постійну турботу та підтримку її підопічних.