На Світлій Седмиці благочинний і парафіяни Першого Вишгородського благочиння відвідали районний будинок-інтернат для престарілих

На Світлій Седмиці благочинний  і парафіяни Першого Вишгородського благочиння відвідали районний будинок-інтернат для престарілихВеликдень – головне християнське свято православних віруючих. У Світлий тиждень прийнято ходити в гості, обмінюватися крашанками, вітати один одного з початком весняного відродження, оновлення життя.

Тож тиждень добра і ласки, радість Великого свята відчули і мешканці районного будинку-інтернату для престарілих в селищі Димер куди завітав благочинний прот.Димитрій з групою милосердя храму свв.Бориса та Гліба Вишгородського благочиння.

Настоятель привітав усіх насельників інтернату  зі Світлим Христовим Воскресінням та побажав міцного здоров'я. Також нагадав, що нести Пасхальну радість людям треба не на словах, а на ділі. Всі свята є тією самою об'єднуючою і зігріваючою силою, яка не дає згаснути вогнику добра у наших серцях. Треба забути про себе, допомагати тим, кому важче, тим самим рятуючи свою душу.

Потім Батюшка з групою милосердя пішов по палатах, щоб окропити оселі свяченою водою і піднести Великодні подарунки всім насельникам інтернату. Радість від спілкування отримали всі.