Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги9 травня 2017 року всі парафії Бориспільської єпархії звершили молитву за загиблими та взяли участь у заходах, присвячених Дню перемоги у Другій світовій війні.

ЗАВОРИЧІ. Настоятель Свято-Георгіївського храму с.Заворичі Броварського району взяв участь в урочистих заходах в місцевому НВК з нагоди святкування Дня Перемоги. Отець Петро звернувся до всіх присутніх з привітальним словом.Священик закликав усіх берегти пам'ять про безцінний подвиг наших захисників,які своє життя віддали за свою Вітчизну.Після лінійки протоієрей Петро разом з дирекцією,вчителями та учнями пройшлись Хресною ходою вулицями села до Меморіалу пам'яті Великого Дня Перемоги,де батюшка відслужив Панахиду по загинувших воїнах у Великій Вітчизняній Війні.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

ПЛОСКЕ. 8 травня у Свято-Покровській церкві села Плоске Броварського району була відслужена Божественна Літургія,а потім подячний молебень.Після якого настоятель протоієрей Миколай (Сидоренко) з прихожанами та ветераном вирушили хресною ходою до пам’ятника загиблим воїнам де відслужили Панахиду загиблим у Великій Вітчизняній Війні присвячена до 72-річниці Перемоги. Після Панахиди отець Миколай привітав ветеранів і усіх присутніх із святом Перемоги у Великій Вітчизняній Війні побажавши усім здоров’я і миру у державі і закликав берегти пам'ять про воїнів, які 72 роки назад поклали своє життя за наше щасливе майбутнє.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

ЯГОТИН. 9 травня в Україні відзначають 72-у річницю перемоги в Великій Вітчизняній війні. З цієї нагоди благочинний Яготинського району протоієрей Рустік Романій у співслужінні протоієрея Романа та протоієрея Сергія Богодєєвих біля меморіалу Слави відправив заупокійну літію за загиблими воїнами в місті Яготин. БОГДАНІВКА. 9-го травня, у день святкування Перемоги на фашизмом благочинний Яготинського району протоієрей Рустік Романій у співслужінні протоієрея Сергія Кисильова, протоієрея Георгія Бойко та протоієрея Олександра Клименко звершив заупокійну літію за спочилими воїнами у Другій світовій війні біля памятника визволителів с. Богданівка. По завершенні літії у центрі села відбувся святковий концерт. Протоієрей Олександр Клименко та протоієрей Сергій Кисильов виконали для ветеранів та всіх присутніх духовні та святкові пісні.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

В с. Пилипче 9 травня відбулись заходи до Дня перемоги. Цю величну подію зібралось відсвяткувати все село, на чолі з місцевою владою та учасниками АТО.  Спочатку всі присутні помолились за упокій полеглих воїнів на панахиді, яку відслужив отець Миколай у співслужінні диякона Симеона Шияна настоятель храму вмчц. Ірини. Потім мітинг продовжився в місцевому НВК, у зв’язку з погодними умовами. Діти розповідали віршики та співали святкові пісні, які торкалися серця кожного, хто був там. По закінченні виступів, учні подарували всім присутнім ветеранам, дітям війни та учасникам АТО квіти.
Отець Миколай, після сумісної молитви, наголосив про важливість миру, добра, любові, в першу чергу, в наших душах.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

8 травня жителі с. Коржі, разом з місцевою владою святкують День пам’яті та примирення. Марш (свічкова хода) розпочинається о 21.00.
В ці зворушливі вечірні години кожна людина згадує події 72 річної давнини та з вдячним серцем несе лампадку  до пам’ятника загиблим воїнам. По закінченні маршу, біля Вічного вогню, у творах видатних українських письменників та митців науки звучать похвальні гімни загиблим воїнам та їх матерям. Вже який рік поспіль також згадуються всі, хто загинув в зоні АТО. Серце кожної людині, яка була присутня на цьому дійстві стискалося від болю та вдячності… Навіть маленькі діти стояли завмерши,  віддаючи шану нашим героїчним дідам та прадідам.
Після звенення голови сільської ради, Науменка В.І. до жителів села звернувся протоієрей Миколай Борисюк, який звернув увагу на важливості свого синівського обов’язку пам’ятати та шанувати всіх хто захищав тоді та зараз наш народ. По закінченні слова була звершена заупокійна молитва і заспівана вічна пам’ять.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги

9-го травня в селах Семенівка та Леляки відбулись мітинги присвячені Дню Перемоги. За традицією, перед мітингом, біля памятників невідомому солдату ієрей Сергій Осипчук відслужив панахиди за загиблими у Великій Вітчизняній Війні та за загиблими афганцями.

Парафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню ПеремогиПарафії Бориспільської єпархії взяли участь у святкових заходах, присвячених Дню Перемоги