Священики єпархії благословили випускників 2017 року

Священики єпархії благословили випускників 2017 рокуУ середніх навчальних закладах, що знаходяться на території Бориспільської єпархії пройшли випускні вечори, в яких взяли участь священики місцевих парафій.

27 червня в Свято-Покровському храмі с.Плоске Броварського р-ну відбувся подячний молебен для випускників загальноосвітньої школи, який відслужив протоієрей Миколай Сидоренко та звернувся до випускників ніколи не забувати Бога ,рідну церкву та молитву ,яка всі ці роки підтримувала Вас та благословляє сьогодні в самостійне доросле життя. Після  звернення настоятель окропив випускників святою водою та благословив іконою Пресвятої Богородиці.



У Лукашах Баришівського району за годину до урочистостей з приводу випускного вечора, випускники Лукашівського НВК завітали в храм архистратига Божого Михаїла. В церкві на винуватців свята чекав настоятель і церковний причт. Випускники разом з батьками, вчителями та гостями взяли участь в молебні. Після звершення молебню настоятель звернувся до колишніх школярів зі словами настанов та благословив їх в добру життєву путь, подарувавши на згадку молитвенники.

Уже стало доброю традицією для села Катюжанка у день випуску звершувати подячну молитву випускниками загальноосвітньої школи. Не став виключенням і цей рік. 27 червня, у вівторок, випускники школи, разом зі своїми вчителями та батьками, прийшли до Свято-Михайлівського храму, щоб вознести подячну молитву Творцю за закінчене навчання. Молебен звершив клірик храму священник Євгеній Федін. По закінченні спільної молитви,батюшка звернувся до учнів з повчальним словом. Також всіх учнів помазали освяченним єлеєм і в благословіння від храму їм було вручено іконки Божої Матері.

Священики єпархії благословили випускників 2017 року

У благословенні випускників також взяли участь настоятель Свято-Михайлівського храму села Світильня ієрей Максим Молотков та настоятель Георгіївського храму села Заворичі протоієрей Петро Котюк.