СВІТИЛЬНЯ-КАЛИТА. До дня людей похилого віку священик завітав у домівки стареньких

СВІТИЛЬНЯ-КАЛИТА. До дня людей похилого віку священик завітав у домівки стареньких1 жовтня 2017 року настоятель Свято-Михайлівського храму с.Світильня отець Максим Молотков  з нагоди святкування Дня людей похилого віку завітав у домівки стареньких, вітаючи їх зі святом. Кожному, до кого завітав батюшка, він подарував подарунки, придбані своєю парафією. Звичайно ж, всі радо зустрічали отця Максима, деякі від радості навіть не могли стримати сліз, дякуючи священнику за його турботу. У свою чергу настоятель церкви побажав стареньким міцного здоров’я, помочі Божої та довголіття.

Напередодні, 30 вересня 2017 року настоятель Свято-Миколаївського храму, що в смт Калита, ієрей Максим Молотков разом з працівниками місцевого соціального відділу привітав понад тридцять сімей, які стоять на соціальному обліку, з Днем людей похилого віку. 

Отець Максим особисто дарував подарунки, придбані ним та його парафією: одяг, засоби особистої гігієни, солодощі та продукти. Він поспілкувався зі старенькими та інвалідами, до яких завітав разом із соцпрацівниками, щиросердно бажав всім кріпості в вірі, міцного душевного та тілесного здоров’я. 

Старенькі радо приймали настоятеля церкви. Окрім того, велику подяку за підтримку вони  висловили і працівникам  калитянського соцвідділу