Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденних

Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденних8 січня в день Собору Божої Матері, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварьського, благочинний Другого Бориспільського округу, архімандрит Феогност (Юраш) у супроводі прот. Доримедонта Ірімєску відвідали у с. Ревне, Бориспільського р-ну, стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян.

Під час зустрічі архімандрит Феогност привітав усіх з великим та радісним святом Різдва Христового. Після вітальної адреси духовенство відвідало з подарунками та колядками людей, які знаходяться у відділенні.

Після цього духовенство завітали до дитячого будинку сімейного типу, який знаходяться у с. Ревне, Бориспільського р-ну. Духовенство та колядників радо зустрічала родина Зубчуків, де після вітання духовенства діткам та вихователям було передані дарунки та солодощі.

Священики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденнихСвященики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденнихСвященики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденнихСвященики Другого Бориспільського благочиння привітали з різдвом Христовим інвалідів, одиноких та нужденних