Відбулися збори духовенства другого Броварського благочиння

Відбулися збори духовенства другого Броварського благочиння13 лютого 2018 року, з благословення Високопреосвященнішого Антонія, Митрополита Бориспільського і Броварського, відбулись збори духовенства другого Броварського благочиння Бориспільської Єпархії УПЦ.

Перед зборами, благочинний протоієрей Іоанн Мисів, разом з духовенством відслужили молебень за мир в Україні.

Основною темою зборів було обговорення заходів присвячених 100-річчю від дня смерті священномученика Володимира (Богоявленського), митрополита Київського і Галицького, як приклад ревного і жертовного служіння пастиря Церкви Христової.

Далі, отець Іоанн  довів до відома священиків питання, що розглядались на зборах благочинних Бориспільської єпархії, які очолив владика Антоній.

Також, благочинний проаналізував завдання, які стоять нині перед кожним священнослужителем, наголосивши на розвитку соціального служіння та активної праці духовенства на парафіях. Було обговорено питання стану дозвільної документації на будівлі та землі парафій, питання щодо підготовки до днів Великого Посту, узгоджено графік служіння соборних Літургій Передосвячених Дарів, служіння чину Пасії на приходах та звершення загальної сповіді духовенства благочиння.

Наостанок, отець-благочинний подякував священству за гідне несення свого служіння та побажав Божої допомоги у подальших духовних звершеннях на парафіях особливо, під час Великого посту.