БЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території міста

БЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території міста22 червня 2018 року виповнюється 77 років з того дня, коли Друга Світова війна вступили на територію нашої Вітчизни, принісши мільйони смертей, розруху, жах і сльози. Цього дня в нашій державі проходять заходи щодо збереження пам’яті про воїнів, котрі захищали нашу землю.

Цього року на жовтневому кладовищі міста Березань відбулося перепоховання останків радянських солдат, котрі були віднайдені на території міста. На заході були присутні представники міської влади. Перед початком заупокійного богослужіння благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко) звернувся до присутніх зі словом, у якому закликав пам’ятати всіх героїв, котрі протягом історії захищали Україну. Чин відспівування очолив отець Назарій у співслужінні духовенства міста Березань. Після богослужіння останки були віддані землі.

 БЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території містаБЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території містаБЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території містаБЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території містаБЕРЕЗАНЬ. Духовенство взяло участь у перепохованні останків радянських солдат котрі були віднайдені на території міста