Відбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочиння

Відбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочиння23 червня 2018 року у суботу, в день пам’яті святителя Іоанна Тобольського у Свято-Покровському храмі села Борщів соборно духовенством Березанського благочиння була звершена Божественна Літургія. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духівника благочиння, протоієрея Анатолія Левицького та духовенства.

Для зовсім молодої парафії подібне богослужіння сприймалося з особливим трепетом та благоговінням. Під час Літургії була піднесена сугуба молитва за Церкву та церковну єдність. Після запричасного віршу проповідь виголосив настоятель Свято-Троїцького храму села Веселинівка ієрей Олександр Покотило. У проповіді священик розповів про життєвий подвиг святителя Іоанна та закликав подібно до святителя всеціло віддати своє життя в руки Промислу Божого.

Після Літургії до духовенства та прихожан звернувся благочинний. Отець Назарій наголосив на важливості проповіді в житті Церкви. Посилання Христом апостолів на проповідь поміж усіма народами є прикладом самозречення та відданого служіння Церкві Христовій. Саме до такого служіння закликав духовенство та віруючих священнослужитель.

Після богослужіння відбулися чергові збори духовенства Березанського благочиння. Отець-благочинний доніс до духовенства план заходів присвячених 100-а літтю від дня прославлення святителя Софронія Іркутського, 30-ти літтю відновлення чернечого життя в Києво-Печерській Лаврі та 1030-ти літтю від дня хрещення Київської Русі. У ході зборів також були розглянуті питання літніх заходів по роботі з дітьми та молоддю в благочинні. ​

Відбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочинняВідбулися спільне служіння літургії та чергові збори духовенства Березанського благочиння

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31