ЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збори

ЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збори19 жовтня 2018 року у п’ятницю в день пам’яті святого апостола Фоми в Олександро-Невському храмі села Ярешки духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію. Богослужіння очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко)

Після читання Євангелія проповідь виголосив духівник Березанського благочиння протоієрей Анатолій Левицький. Священик розповів житіє святого апостола та акцентував увагу на вірі християнина, котра є основною силою у бажанні очищення від гріхів та спасіння. За богослужінням були піднесені особливі молитви за єдність Церкви Христової та мир в Україні.

Після Літургії отець-благочинний привітав віруючих Ярешок зі святом та закликав свято берегти віру. Архімандрит Назарій підкреслив значення духовних традицій, культурного надбання та святкувань протягом року, котрі сформувалися у нашому народі під впливом Православ’я – прадідівської віри, котра, як дорогоцінний дар, успадкувалася нами та має бути передана наступним поколінням. Після богослужіння з благословення Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, були проведені чергові збори духовенства Березанського благочиння. На початку зборів отець Назарій привітав настоятеля Свято-Троїцького храму села Недра протоієрея Олександра Клименка із 35-ти літнім ювілеєм, котрий священик відзначає в цьому році. Благочинний довів до відома священнослужителів офіційну позицію Української Православної Церкви стосовно останніх рішень Константинопольського патріархату. У ході зборів також були розглянуті поточні питання соціального служіння, місіонерства та покращення проповідництва на парафіях.

ЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збориЯРЕШКИ. В день пам’яті апостола Фоми духовенство Березанського благочиння звершило соборну Божественну Літургію та провело збори 

March 2024
Mo Tu We Th Fr Sa Su
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31