БАРИШІВКА. Благочинний освятив центр позашкільної роботи

БАРИШІВКА. Благочинний освятив центр позашкільної роботиДирекція та викладачі Баришівського центру позашкільної роботи "Мрія", а також бібліотекарі дитячої районної бібліотеки, часто запрошують священиків на заходи, які приурочені до церковних свят або для бесід з молоддю. Тісна співпраця духовенства і ЦПР "Мрія" триває вже не один рік.

Цього року був проведений ремонт фасаду закладу і, користуючись нагодою, дирекція і викладачі центру попросили благочинного церков Баришівського церковного округу протоієрея Любомира Біляка звершити освячення приміщення. Благочинний разом з хористами Баришівської Свято-Успенської церкви відслужили молебень, після чого отець Любомир окропив свяченою водою класи, аудиторії, зали та кабінети центру позашкільної роботи "Мрія". Наостанок отець-благочинний звернувся до присутніх з вітальним словом та побажав плідної праці і творчих злетів, а також висловив велике сподівання на подальшу співпрацю закладу із священиками Баришівського благочиння.

БАРИШІВКА. Благочинний освятив центр позашкільної роботиБАРИШІВКА. Благочинний освятив центр позашкільної роботиБАРИШІВКА. Благочинний освятив центр позашкільної роботи

Останні новини