КОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концерт

КОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концерт9 січня 2019 року, третього дня Різдва Христового, у будинку культури села Коржі вже четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концерт «Христос родився – славімо!».

Сьогодні наш народ повертається до золотих традицій Різдва. І знову, як і багато століть тому, звучать від хати до хати, від родини до родини традиційні різдвяні пісні – колядки, по всьому світу сповіщають колядники про народження Сина Божого”, – такими словами почали Різдвяний вечір в Коржівському будинку культури ведучі свята Катя Рокоча та Діма Костенко.

На початку свята зі словами вітання звернувся голова сільської ради, Науменко В.І., який побажав миру, добра та Божої ласки усім присутнім.

Під час концерту зі словами привітання звернувся благочинний Березанського округу, архімандрит Назарій (Омеляненко), який побажав усім жителям та гостям села, щоб Богомладенець Христос, який приніс у цей світ любов та мир, також був прийнятий в наші серця.

Цьогоріч свято було багатобарвним, адже в ньому взяли участь різні колективи та вікові категорії, зокрема: своїми співами порадували глядачів  вихованці Київської духовноі академії і семінарії, яких тут дуже тепло зустрічають і вже четвертий рік поспіль з нетерпінням чекають; свій виступ також підготували учні гуртка «Християнська етика» ЗОШ с. Коржі; розділив з нами вперше цю різдвяну радість і хор школи мистецтв м.Березань; також вже другий рік поспіль були  і наші  гості з с. Пасічна, на чолі з головою єпархіального відділу у справах сім’ї Бориспільської єпархії УПЦ, протоієреєм Іоанном Омельчуком, також вразив виступ трубачів ансамблю ” Консонанс” Коржівського БК Андрія Ломова та Владислава Свірського, вперше виступав ансамбль духовоі музики під керівництвом Ольги Чубенко, також вже котрий рік поспіль порадував свої співом хор храму князя Володимира с.Дернівка, виступила також учасниця “Голосу краіни. Діти”, Ганна Клименко і окремим номером привітала всіх Іванна Німченко.

По закінченні свята, до всіх присутніх зі словами привітання та подяки звернувся настоятель Преображенської парафії села, протоієрей Миколай Борисюк. Батюшка побажав побільше Різдвяної радості, здоров’я, миру та Божої благодаті, також подякував всім учасникам концерту та небайдужим людям за моральну і матеріальну підтримку.

Закінчився вечір нагородженням учасників свята грамотами Березанського благочиння, які вручили  протоієрей Миколай Борисюк та архімандрит Назарій (Омеляненко).

Христос рождається! Славімо Його!

КОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концертКОРЖІ. У сільському будинку культури четвертий рік поспіль відбувся Різдвяний концерт