ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)

ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)10 лютого 2019 року у неділю 37-му після П'ятидесятниці у храмі на честь Успіння Пресвятої Богородиці села Погреби Броварського району собором священства було звершено Божественну літургію.

Очолив богослужіння благочинний Першого Броварського округу протоієрей Олександр Левчук у співслужінні настоятеля погребського храму протоієрея Ігоря Баглея, настоятеля храму всіх святих воїнів м.Києва та головного військового священика Київської області протоієрея В'ячеслава Яковенка з духовенством Першого Броварського благочиння.

Перед богослужінням до храму була доставлена Святиня з духовних місій в зоні АТО - "Ікона Покров Пресвятої Богородиці" з часткою ЇЇ Омофору.

Після Євангельського читання зі словом проповіді до парафіян звернувся отець В'ячеслав.

Наприкінці до парафіян зі словом звернулися благочинний отець Олександр Левчук та настоятель храму отець Ігор Баглей. Також з відповідями на звинувачення в непатріотичності нашої Церкви до парафіян звернувся військовий капелан отець В'ячеслав Яковенко (відео нижче).

Після Літургії відбулося вшанування ікони Богородиці, піднесена посилена молитва за мир в Українській державі та звершено хресну ходу навколо храму зі святинею.

КОМЕНТАР. Парафія Успіння Богородиці села Погреби ніяких рішень щодо переходу в ПЦУ не приймала

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)ПОГРЕБИ. В Успенському храмі звершено молитву за мир перед образом Покрова Богородиці із зони АТО (відео)