ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято "Масляна"

ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято 3 березня 2019 року, після воскресного богослужіння, на території Свято-Троїцького храму с. Пасічна Баришівського району пройшло традиційне свято "Масляна".

Організаторами заходу, який проходить вже втретє, стали парафіяни храму, а також батьки дітей, котрі навчаються у недільній школі. Православна молодіжка організувала цікаві та веселі ігри, конкурси та квест. По завершенні свята всі смакували смачним місцевим кулішом, млинцями та солодощами. 

 

ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято ПАСІЧНА. На території Свято-Троїцького храму пройшло традиційне свято