Відбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння

Відбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняУ п'ятницю  2-ї седмиці Великого посту в свято 40 мчч. Севастійських, було звершено загальну сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння та соборну Божествену Літургію Передосвячених Дарів у Свято-Троїцькому храмі м.Переяслав-Хмельницький.

Соборне Богослужіння очолив благочинний архімандрит  Ніл (Семенець). По завершенню  Літургії  отець Ніл всіх священнослужителів та присутніх прихожан привітав з прийняттям Святих Христових Таїнств та сповіді.
Після богослужіння відбулися збори духовенства, на яких обговорювалися питання парафіального життя. На завершення зборів було  наголошено на необхідності посилення пастирської роботи на парафіях благочиння стосовно викликам  сьогодення.

Відбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочинняВідбулися збори та загальна сповідь духовенства Першого Переяслав-Хмельницького благочиння