ТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організації

ТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організації6 квітня 2019 р., напередодні свята Благовіщення, з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія, благочинний Другого Броварського округу протоієрей Іоанн Мисів, та священик Михаїл Павлюк, біля села Требухів освятили місце під будівництво каплички на честь святого Амфілохія Патмоського та корпусу для реабілітації, адаптації та відпочинку сліпих Всеукраїнської благодійної організації інвалідів та пенсіонерів "Обличчям до істини".

Будівництво каплиці буде здійснюватись за ініціативи Володимира Миколайовича Турського, заслуженого юриста України, члена ради адвокатів м. Києва, Голови ВБО інвалідів та пенсіонерів "Обличчям до істини". Вона буде обладнана спеціальними місцями для православних сліпих, де вони зможуть самостійно читати по Брайлю Біблію, молитвослов, молитися через тактильні ікони, а через спеціальні комп’ютерні технології для сліпих знайомитись з озвученою Біблією, життям святих, акафістами та іншою духовною літературою.  

ТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організаціїТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організаціїТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організаціїТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організаціїТРЕБУХІВ. Благочинний освятив місце під будівництво каплички на території реабілітаційної організації