БЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храмі

БЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храмі29 квітня 2019 року благочинний Березанського округу архімандрит Назарій звершив Божественну Літургію у Свято-Михайлівському храмі міста Березані у співслужінні настоятеля протоієрея Сергія Тарана, настоятеля Свято-Ірининського храму села Пилипче протоієрея Миколая Борисюка, настоятеля храму на честь ікони Божої Матері “Всіх Скорботних Радість” села Яблуневе ієрея Іллі Ляшика та ієродиякона Никона (Згурського).

Після читання Євангелія проповідь виголосив отець Назарій, звернувши увагу на значення плодів Викупного подвигу Спасителя для кожної людини та їхню реалізацію у власному житті. Після Літургії духовенство звершило хресний хід довкола храму із читанням чотирьох воскресних Євангельських уривків від різних євангелістів та окропили віруючих святою водою.

Після богослужіння наполегливою працею регента храму Примак Т. М. для присутніх був влаштований дитячий великодній концерт. Найменші прихожани прославляли Воскреслого Христа віршиками, піснями та богослужбовими піснеспівами. Наостанок отець-благочинний привітав усіх із Пасхою Христовою та подякував за численні труди всіх, хто потрудився заради свята, подарувавши крашанки та солодкі гостинці.

  БЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храміБЕРЕЗАНЬ. Святкування Пасхи у Свято-Михайлівському храмі

Останні новини