ЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончини

ЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончини8 червня 2019 року виповнився 40-й день після смерті настоятеля храму святого благовірного князя Олександра Невського села Ярешки Березанського благочиння (Баришівський район) протоієрея Андрія Паламарюка.

Священик раптово помер 30 квітня цього року. Заупокійне богослужіння в Ярешках очолив благочинний Березанського округу архімандрит Назарій (Омеляненко) у співслужінні духовенства благочиння. Після читання Євангелія проповідь виголосив отець-благочинний. Він розповів про поняття вічного життя і смерті для християнина та підкреслив значення добрих справ для спасіння. Після Літургії була звершена панихида, по завершенні якої духовенство направилося на кладовище, де на могилі спочилого протоієрея Андрія звершило заупокійну літію.

  ЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончиниЯРЕШКИ. Духовенство і миряни помолилися за спочилого настоятеля у 40-ий день після його кончини