КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастирі

КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріПрестольне свято на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастирі села Княжичі Броварського району відзначили святковою Божественною Літургією, яку з благословення митрополита Бориспільського і Броварського Антонія очолив вікарій Бориспільської єпархії єпископ Згурівський Амвросій.

Його Преосвященству співслужили намісник монастиря архімандрит Софроній (Шинкарено) з братією в священному сані, благочинні Першого та Другого Броварських округів, духовенство Бориспільської та Чернігівської єпархій.

Після читання Святого Євангелія владика Амвросій промовив проповідь та привітав прихожан та гостей зі святом.

Під час богослужіння по благословенню правлячого архієрея митрополита Бориспільського і Броварського Антонія єпископ Згурівський Амвросій звершив хіротонію насельника монастиря ієродиякона Меркурія (Хоменчука) в сан ієрея.

По закінченню богослужіння був звершений хресний хід та молебень, після чого Його Преосвященство владику Амвросія привітав благочинний монастиря архімандрит Іларіон (Кострець). Після служби всі були запрошені на святкову трапезу.

КНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастиріКНЯЖИЧІ. Єпископ Згурівський Амвросій очолив святкування престольного свята на честь Почаївської ікони Божої Матері в Спасо-Преображенському монастирі